Close

Familie Shoot


Waar leven begint en liefde nooit eindigt! FAMILIE

Er zijn zoveel redenen om een mooie familie foto te laten maken.. Is je moeder binnenkort jarig, word je oma/opa gauw 80 of omdat jullie gewoon nog geen mooie foto samen hebben.
Een familiefoto is een herinnering die blijft. Daarom vind ik het belangrijk dat de foto’s zo spontaan mogelijk en ongedwongen zijn.

 

Wat kun je verwachten tijdens een  Familie Shoot

Voor
Mail of bel mij voor het reserveren van een familie shoot. We overleggen dan een beschikbare datum af. Indien je ervoor kiest om de foto’s graag buiten te willen maken en het regent op de dag zelf, zal ik er alles aan doen om de fotoshoot te verzetten naar een datum die jullie goed uitkomt.

Tijdens
We spreken af op de locatie naar keuze. Hier worden de mooiste foto’s van jullie familie gemaakt. Individuele foto’s zijn ook altijd mogelijk.  De fotoshoot duurt gemiddeld 2 uur en daarin komen al jullie wensen aan bod. Het is mogelijk om tussendoor jullie outfit te veranderen.

Wat kunnen wij het beste dragen?
Trek iets aan waar iedereen zich prettig in voelt! Lekker stoer, kleurrijk, vintage, zachte kleuren of wit. 2 setjes kleding is altijd handig, zo kun je tussen door nog met kleding wisselen. Accessoires erbij mag ook altijd! Denk aan stoere bretels, een leuk petje, lief haarbandje of leuke regenlaarzen & cape. Dit voegt net iets extra’s toe aan de foto en zijn makkelijk te wisselen of uit te doen. Stem de kleding wel op elkaar af..
Zachte pastelkleuren is altijd mooi op een foto.

Als je kleine kindjes erbij hebt, kan het zijn dat er altijd wel een kindje is die dit eng vind..Zorg er daarom voor dat je iets meeneemt voor het kindje, wat het kindje fijn vind. Bijvoorbeeld: zijn favoriete knuffel, een bal, bellenblaas of iets anders.

Na
De betaling dien je binnen 2 weken te voldoen. Je ontvangt de foto’s van mij binnen 3 weken.. Soms kan het wat uitlopen vanwege drukte.

Je ontvangt de mooiste foto’s in hoge resolutie via ” wetransfer” Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en scheelt het je weer met dure nabestellingen.


Familie shoot pakket

1 uur fotograferen ( maar kan uitlopen)
Verschillende samenstellingen mogelijk
Verschillende settingen mogelijk
De foto’s in hoge resolutie zwart-wit/kleur
Onbeperkt bewerkte foto’s digitaal via wetransfer
Individuele foto’s = (€35,- extra)
Optie: Een klein fotoboekje: ( €35,- extra)

€170,– tot 4 personen
Per familielid extra = €10,-

Vanaf 15km buiten Albergen, is  €0,35 per kilometer.

————————————————————

Familie shoot pakket deluxe

1 – 1,5 uur fotograferen (maar kan uitlopen)
Verschillende samenstellingen mogelijk
Verschillende settingen mogelijk
Bohemian schommel
Foto in hoge resolutie zwart-wit/kleur
Onbeperkt bewerkte foto’s digitaal via wetransfer
Individuele foto’s = (€35,- extra)
Optie: Een klein fotoboekje: ( €35,- extra)

€199,- tot 4 personen
Per familielid extra = €10,-

Vanaf 15km buiten Albergen, is €0,35 per kilometer