Close

Lifestyle shoot

 


Komt de ooievaar binnenkort bij jullie op bezoek? 

Boek dan nu een gezellige en leuke lifestyle shoot!!

Plan een afspraak ruim van te voren dichtbij de uitgerekende datum. Dit om zeker te zijn van een plekje wanneer je kindje geboren is.

_dsc1423
Wat kun je verwachten voor, tijdens en na een lifestyle shoot?

Voor
We hebben elkaar gesproken via de mail of telefonisch en de datum rondom de uitgerekende datum vast gezet. Handig is om een lifestyle shoot binnen 4 weken nadat de kleine is geboren te plannen. Binnen een maand zijn de baby’s nog lekker flexibel en zijn ze makkelijk in allerlei houdingen te leggen. Ook slapen ze vaak nog het meest.
Ook vraag ik of jullie een foto of een filmpje binnen in jullie huis te maken voor mij. Zo kan ik zien hoe de belichting bij jullie thuis is en waar ik allemaal rekening mee moet houden.

Tijdens een lifestyle shoot.
Wanneer ik bij jullie thuis ben pak ik echt niet direct mijn camera om gelijk de camera voor jullie snuit te drukken. Nee, we gaan eerst gezellig nog even wat kletsen, drinken en natuurlijk een beschuit met muisjes eten! 😉
Ik laat jullie nadien gewoon doen wat je normaal ook altijd gaat doen. Het is de bedoeling alsof ik er niet ben! Jullie doen gewoon lekker je ding! De baby voeden, luier verwisselen, misschien nog liedjes zingen of een verhaaltje voorlezen, lekker knuffelen of de baby in badje doen. etc. etc.
Ik blijf zo’n 1.5 / 2 uur bij jullie fotograferen.


Fotoboek-deluxe 20 x 30 cm 

1,5 / 2 uur fotograferen ( maar kan uitlopen)
De normale huishouden
De foto’s in hoge resolutie zwart-wit/kleur
Setting met papa en mama
Onbeperkt bewerkte foto’s digitaal via wetransfer
Opmaak fotoboekje
Incl. reiskosten binnen 15 km. vanaf Albergen ( €0,35 p/km)

€289,-
+ Broer of zus = €15,- p.p

Bij het boeken van dit pakket krijg je %10 korting op een cakesmashfotoboekje